Skip to main content
Search

Superiorna njega za osjetljivu kožu novorođenčadi

cottontouch collection

O našoj CottonTouch™ liniji proizvoda

Dovoljno nježni za najranije dane života, naši NOVI CottonTouch™ proizvodi  iznimno su lagani i savršene uravnotežene pH vrijednosti za osjetljivu kožu vašeg novorođenčeta. Spojeni su s pravim pamukom, ciljanim sastojcima te ne sadrže boje, parabene i sulfate. Proizvodi CottonTouch™ stvaraju delikatni, mekani dodir te jačaju povezanost vas i vašeg djeteta.

Zašto pamuk?

Pamuk je jedna od prvih stvari koju vaše dijete osjeti. Od dekica do cipelica, pamučni proizvodi su omiljeni jer su nevjerojatno mekani, apsorbirajući te prozračni. Zato smo bili nadahnuti da pravi pamuk uključimo u našu NOVU CottonTouch™ liniju proizvoda za novorođenčad, koja je posebno osmišljena za kožu vašeg novorođenčeta.

Dobrobiti CottonTouchTM linije proizvoda

touching baby hands

Dodir je najmoćniji način komunikacije s vašim novorođenčetom. NOVIM CottonTouchTM proizvodima vašem se dodiru dodaje baršunasti osjećaj ljubavi.

washing newborn in baby bath tub with Johnson's® CottonTouch™ newborn product

CottonTouch™ gel za pranje kose i tijela stvara baršunastu sapunicu koja se lagano ispire te ne ostavlja neželjene ostatke.

newborn massage with Johnson's® CottonTouch™ newborn product

Iznimno lagani i brzoupijajući CottonTouch™ losion za lice i tijelo stvara čisti osjećaj na koži vašeg djeteta i koži vaših ruku. Jednostavan je za primjenu i održava kožu vašeg djeteta vlažnom tijekom 24 sata.

JOHNSON’S® Cottontouch™ Hair & Scalp Oil

CottonTouch™ ulje za novorođenčad i djecu pomiješno je s pravim pamukom. Njegova lagana formulacija brzo se upija te štiti osjetljivu kožu od prvog dana životat.

Back to Top