Skip to main content
Search
mom and grandma kissing child

Naši sigurnosni standardi

Udovoljavamo i prekoračujemo iznimno visoke regulatorne standarde u svijetu.

coconut oil ingredient

Naši sastojci

Svi naši sastojci igraju ključnu ulogu u stvaraju proizvoda koji su nježni prema osjetljivoj koži, kosi i očima vašeg djeteta. Budući da je važno da znate što je točno u proizvodima koje odabirete za svoje malene, načinili smo pojmovnik sastojaka samo za vas.

Naš postupak u pet koraka koji jamči sigurnosti

Predani smo stvaranju najnježnijih dječjih proizvoda na svijetu. I zato smo razvili temeljiti postupak kojim se osigurava sigurnost i kvaliteta naših dječjih proizvoda. Ako formulacija ne prođe bilo koji korak unutar postupak, vraćamo se na početak postupka i razvijanja ideje. I tako postavljamo granicu za razvijanje najnježnijih dječjih proizvoda u svijetu više od jednog stoljeća.

 • 1. Nabavljanje sirovina

  Diamond icon

  Visokokvalitetni proizvodi stvaraju se visokokvalitetnim sirovinama. Zato temeljito testiramo svakog dobavljača te prihvaćamo samo materijale od dobavljača koji udovoljavaju našim strogim standardima kvalitete i sigurnosti.

 • 2. Procjenjivanje sastojaka

  Molecule icon

  Zaprimljeni se sastojci trebaju temeljito ispitati jer moraju udovoljavati zahtjevima za sigurnu uporabu u proizvodima za osobnu njegu. Obavljamo temeljitu analizu kako bismo procijenili nečistoće i pregledavamo posljednje rezultate ispitivanja proizvoda za osobnu njegu, prehranu i liječenje. 

  3. Klinička procjena i testiranje

  Pipette icon

  Nakon što stvorimo formulacije proizvoda, testiramo ih na dobrovoljcima u laboratorijskom okruženju. Naši stručnjaci ispituju svaki mogući problem, uključujući nadražaj kože i očiju. Stoga naša baza sa sigurnosnim informacijama sadržava informacije o različitim reakcijama na formulacije što nam pomaže u razvijanju svake nove formulacije. 

  4. Uporaba u stvarnom životu

  Chart icon

  Ispitujemo način na koji stvarni kupci upotrebljavaju naše dječje proizvode. Sve započinje kada prvo provjerimo s vama! Ali naše proizvode također testiramo u laboratoriju u različitim uvjetima – u uvjetima ekstremne topline, hladnoće, vlage i više – kako bismo trostruko provjerili sigurnost i sljedivost. 

  5. Trenutačno ispitivanje

  Circular arrow icon

  Kada je naš gotovi proizvod napokon dostupan u vašoj lokalnoj trgovini, naš rad nije završen. Osim pribavljanja novih informacija, prikupljamo i vaše povratne informacije preko poziva službi za korisnike ili komentara na društvenim mrežama te obavljamo potrebna ažuriranja kako bi svaki proizvedeni proizvod bio učinkovit. 

Znanost iza sigurnosti sastojaka

1. Konzervansi

Konzervansi su ključni sastojak dječjih proizvoda te proizvoda za osobnu njegu. Bez uporabe konzervansa u svakodnevnim proizvodima u koje se pouzdajete, navedenim bi proizvodima mogao isteći rok valjanosti unutar nekoliko tjedana ili čak dana. Upotrebljavamo samo konzervanse koji se desetljećima sigurno uporabljuju te koje odobravaju FDA i europska regulatorna tijela.

2. Mirisi

Višeosjetilna iskustva, uključujući mirise, imaju ulogu u razvoju sretnog, zdravog djeteta. Manje od 25 % sastojaka arome u mirisima komercijalnih proizvoda udovoljava našim strogim sigurnosnim standardima pa se mogu smatrati nježnima za naše dječje proizvode. Ni jedan upotrijebljeni miris ne sadrži poznate alergene.*

*ispod granice navođenja na označivanju koja se određuje mišljenjima SCCS-a (znanstvenog povjerenstvo za sigurnost potrošača)

aloe vera plant

Naš standard za prirodno

Saznajte više o standardima koje primjenjujemo za prirodne sastojke.

Back to Top